Tjänster för eleverna

Varumärket handlar om vad vi tror på och vad vi vill. För att lyckas skapa ett starkt varumärke behöver elever och föräldrar tro på oss. Det är då vi vi bygger förtroende och skapar grunden för långsiktiga relationer. För den bilden som förmedlas till kompisar och i olika nätverk är den sanna bilden för dem. Det handlar om att vi är tydliga och konsekventa i vår kommunikation så att det vi tror på och det vi vill speglas av elever och föräldrar i deras kommunikation.

De här tjänsterna kan vi erbjuda din skolas elever:

3

Förankring av varumärke

En kritisk framgångsfaktor för att skolan ska kunna skapa ett starkt varumärke är att eleverna – och deras föräldrar – tror på det. De är ju de viktigaste ambassadörerna för skolan och varumärket eftersom de delar med sig av sin bild till kompisar och andra nätverk.

Vi hjälper er att förankra varumärket och skapa en tydlig och konsekvent kommunikation som bygger förtroende och långsiktiga relationer med både elever och föräldrar.

Förankring av varumärke
3

Föreläsningar och utbildningar

Föreläsningar och utbildningar går ut på att ge eleverna kunskap, tekniker och verktyg att arbeta med när det gäller varumärken, marknadsföring och kommunikation.

Vi skräddarsyr olika lösningar, det kan till exempel vara för mindre eller större grupper, en gång eller flera, i exklusiva interna övningar.

Föreläsningar för elever
3

Startskott för UF-företag

Att starta och driva ett UF-företag ger era elever värdefull erfarenhet av hur det är att vara entreprenör och hur näringslivet fungerar. Vi kan fungera som startskott och inspiration för eleverna så att de kommer igång med sina UF-företag på bästa sätt.

Startskott UF-företag
3

Personligt varumärke

Idag har alla ett varumärke – oavsett om det är en börs-VD med 30 års erfarenhet eller en skolelev som står inför att söka sitt första jobb. Och ju mer uppkopplade och sammankopplade vi blir, desto tuffare blir konkurrensen. Därför måste vi alla kunna kommunicera vem vi är och vad som gör oss speciella i förhållande till alla andra därute.

Vi hjälper eleverna att förmedla sitt personliga varumärke på ett sätt som bygger förtroende, starka relationer och gör dem till vinnare på en framtida arbetsmarknad.

Personligt varumärke
3

CV och sociala medier

Att kunna marknadsföra sig själv på ett sätt som attraherar potentiella arbetsgivare är oerhört viktigt idag. Om inte dina elever kan kommunicera vem de är och vad de kan, spelar det ingen roll hur duktiga de är – ingen får ju reda på det.

Vi hjälper eleverna att skapa vassa CV som sticker ut ur mängden och hur de marknadsför sig själva i sociala medier som t.ex. LinkedIn och Google+.

CV och sociala medier

Skapa ett starkt varumärke för er skola med våra tjänster för elever